duminică, 27 decembrie 2009

hi5, pitzipoance & cocalari


Cred ca acum deschid un subiect discutat de toata lumea . In primul rand, ce este "haifaivu"?? "Haifaivu" este un loc de intalnire a tuturor pitzipoancelor care duc lipsa de un anumit organ al sexului opus, inflacarate si toate ude viitoare "filozoafe" care analizeaza cele mai importante si fara raspuns intrebari ale omenirii : "cine suntem?" "de ce murim?" "unde ne ducem?" si alte lucruri de care noi, muritorii de rand nu suntem interesati,deoarece noi analizam nimicurile vietii, nu aceste mai probleme pe care le lasam in mana lor- a viitoarelor genii eminesciene- :D.

Cum recunosti o pitzi??? pai, in general dupa "make-up" & "outfit" si minunatul lor limbaj,de pe net, gen: "c3 fac1 f@t@"? "h@1 $@ m3rg3m la mol" si alte hieroglife care le fac sa para foarte inteligente, deoarece ele au un limbaj codat, care le face sa para ca apartin unei civilizatii " supra-mega-inteligente ". Acum sa discutam despre "outfit`u" lor inconfundabil, predominant "animal print" pana la maduva oaselor, haine cu mult sclipici, roz strident si tot ce poate distruge vederea unui om, provocand disperare si ajungandu-se la faza cu "ochelari de soare-n club"...noua poate ni se pare ceva dezagreabil, dar ele...ele reinventeaza moda...ele sunt geniile, fiintele supreme, prietene , nu poti sa le "mistocaresti" ca ele sunt cizelate, sunt "boone si neboone, fata" .Merg in cele mai "de fitza" cluburi, isi fac poze in "Bambu" in timp ce trag 4 ore de o cola amestecata cu apa de la toaleta. A fi pitzipoanca inseamna a ajunge la cel mai scazut nivel de inteligenta, si bun simt.

Acelasi lucru il pot spune si despre faimosii cocalari, baietii "mi$t0", usor de recunoscut cu ochelari de soare'n club, sau seara pe strada desigur si iarna pe afara (am intalnit un astfel de specimen). Pai, baietii astia au multi bani frate, cash cash ,  1000 de euroi munciti in Spania la capsuni schimbati in bacnote de 5 euro cu care se pozeaza frate sa vada dusmanii cata valoare are el :> sa moara toti invidiosii ca baiatu` are , ca in loc de covor el se sterge de hartii de euroi, Prietene, pai ce poti comenta tu? tu ai ba?? n-ai !! asa ca taci si saliveaza! Acesti masculi feroce, reprezinta polul opus...Acestia atrag precum un magnet pitzipoancele care in loc de bani vad posetute "luis vuton" si papucei "gimi chuu" :)).

Problema e ca se nasc din ce in ce mai multe specimene si in curand lumea o sa fie condusa de aceste doua grupuri de fiinte diabolice si superioare noua, muritorilor de rand! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu